skip to Main Content
+36-30-258-1065 | +36-20-244-7926 hello@startitkh.hu
A Jó ötlet Nem A Kortól Függ  – Egyetemistákat Vár A Start It @K&H Inkubátor

a jó ötlet nem a kortól függ – egyetemistákat vár a Start it @K&H inkubátor

Budapest, 2018. április 20. – Hány évesen vagyunk a legkreatívabbak? – ez persze számos tényezőtől függ, ám a húszas éveikben járó fiatalokra általánosságban jellemző, hogy egyéni megoldásokat keresnek. A Start it @K&H inkubátora, az AIESEC és az InCube ezért olyan kreatív egyetemistákat vár, akiknek igazán izgalmas ötletük van, és készek arra, hogy ezzel saját vállalkozói karrierjüket beindítsák.

 

A húszas éveikben járó fiatalokra kifejezetten jellemző, hogy egyedi látásmóddal rendelkeznek, és újszerű megközelítéssel szemlélik a mindennapi dolgokat. Ha pedig ehhez kreativitás is társul, akkor abból könnyen lehet valami olyan új, szokatlan összefüggéseket, megoldásokat kombináló ötlet, ami üzleti szempontból is gyümölcsöző lehet. A Start it @K&H inkubátor az AIESEC és az InCube diákszervezetekkel közösen ezért olyan programot indít a kreatív, vállalkozó szellemű, csapatban dolgozni tudó egyetemisták számára, amelynek során egy különleges ötletből akár saját vállalkozásukat is beindíthatják.

 

Az Idea to Business (I2B) program keretében a 24 legígéretesebb fiatal jelentkező kap meghívást, hogy részt vegyen azon az egynapos workshopon, ahol tapasztalt szakemberek vizsgálják meg ötletüket, és segítenek abban, hogy elképzelésüket miként lehet vállalkozássá formálni. A rendezvényen 4 fős csoportok dolgozzák majd ki részletesen az ötleteket, saját mentorok segítségével, majd a nap végén egy szakmai zsűri értékeli az eredményeket. Így a résztvevőknek lehetőségük van megtanulni azt, hogy egy innovatív, vállalkozásra érdemes megoldásból hogyan építhető fel működőképes vállalkozás, illetve hogy egy kreatív ötlet hogyan formálható valósággá egy jól szervezett csapat segítségével.

 

Jelentkezés: https://startitkh.hu/idea-to-business

Jelentkezési határidő: 2018. április 25. éjfél

Back To Top