skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
Magyar Startup Magyar Földön Nyert Nemzetközi Versenyt

magyar startup magyar földön nyert nemzetközi versenyt

2017.november 22 – A HeatVentors, a Start it @K&H egyik inkubált startupja nyerte meg a InnoEnergy PowerUp! nemzetközi nagydöntőjét, amit idén Budapesten rendeztek meg a RAM Colosseumban.

Idén harmadik alkalommal hirdették meg Európa legnagyobb energiaipari startup versenyét, amit a fenntartható energiagazdálkodást támogató InnoEnergy vállalat szponzorált. A tét nemcsak pénzbeli jutalom volt, hanem részvételi lehetőség az InnoEnergy Highway akcelerátor programban, ahol a régió legjobbja számos segítséget kaphat ahhoz, hogy ötletét, terveit piaci termékké formálja.

A HeatVentors magabiztosan nyerte meg a hazai döntőt és jó esélyekkel indult az európai megmérettetésen. A döntőben 12 csapat mutatta be prezentációját a nemzetközi zsűri előtt, ahol az egyetemi kutatásból vállalkozássá alakult magyar startup sikeresen hozta el a legrangosabb díjat.

A HeatVentors olyan hőtárolási megoldást kínáló terméket fejlesztett ki, amely az eszközben alkalmazott fázisváltó anyag révén jelentős energiamegtakarítást biztosít hűtési és fűtési felhasználás esetén is. A csapat jelenleg a Start it @K&H 6 hónapos inkubációs programjában vesz részt, ahol azon dolgozunk, hogy a jövőben minél több, ehhez hasonló siker szülessen.

Back To Top