skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
Untitled design

startup leírás

A CardInMove olyan AI-al támogatott kapcsolatépítési rendszert hoz létre, amiben a fő fókusz a hatékonyságnövelésen van. Kifejezetten értékesítők és kapcsolatteremtők számára hozták létre a rendszerüket amiben Okos névjegykártyákat is gyártanak hogy már a bemutatkozástól kézzelfogható legyen az elegancia és az egyszerűség. Nem csak Magyarországról, de már az amerikai kontinensről is vannak előfizetőik.
A CardinMove APP Store-ból vagy Google Play áruházból letölthető és az alapfunkciók ingyenesen használhatók.
Küldetésük hogy egy Értékesítő 2-szer több bevételt tudjanak csinálni a rendszerükkel úgy, hogy közben a munkájukhoz tartozó admin teher 90%-kal csökken.

CardInMove creates an AI-enabled relationship building system with a focus on efficiency. They have created a system specifically for sales people and relationship builders that includes Smart Business Cards to make elegance and simplicity tangible from the moment of introduction. They have subscribers not only from Hungary but also from the Americas.
CardinMove can be downloaded from the APP Store or Google Play store and the basic features are free to use.
Their mission is to enable a Salesperson to make 2 times more revenue with their system while reducing the admin burden of their job by 90%.

Weboldal

csapat

Balogh Anita, Ivánné Kósa Erika, Veres Péter, Baranyai Dávid

szektor: kapcsolatteremtés, pénzügyi szektor, KKV szektor, sales és értékesítés

Back To Top