skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu

Dehelán Gábor

dehelen-gabor
Gábor több mint 20 éves corporate intrapreneur és glocal entrepreneur tapasztalattal. Közgazdász diplomáit az ESSCA/Corvinus üzleti management és a EDUTUS online marketing tagozatán szerezte. Szakterülete a korai fázisú innovatív projektek validálása, felépítése és menedzsment támogatása főként a hazai illetve európai gazdasági régióban.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

A 90-es évek második felében – angol, francia, német nyelvtudásának köszönhetően – a betelepülő multinacionális vállalatok (Sodexho, CEGOS, Robert Bosch, ALD Automitve, Allegro group) különböző gazdasági ágazatainak honi felépítésében, majd a 2000-es évektől kezdődően a hazai és régiós terjeszkedésben volt meghatározó szerepe. Az elmúlt néhány évben a hazai startup kultúra/ökoszisztéma népszerűsítésére helyezte a hangsúlyt. Elkötelezett híve a közösségi iroda koncepciónak, (közreműködött a MyCorporation: The Smart office létrejöttében -> ma ez mint MyCo incubation működik; társlapítója és 2 évig vezetője volt a thehub.hu-nak mely egyike volt a sikeresebb a hazai coworking irodáknak), mentorként/előadóként – társadalmi felelősségvállalása keretében – részt vett számos startup rendezvényen úgy mint Startup Pirates, Central European Startup Awards, Lean Startup Machine, Woman Startup Competition, Hackathon-in-a-Box, Startup Weekend, Innovatív Generáció, Budapest HUB oktatási bizottsága.

Back To Top