skip to Main Content
+36-30-258-1065 | +36-20-244-7926 hello@startitkh.hu

Müller Tamás

muller-tamas

A leginkább kedvelt titulusom: startupper geek és mentor, de 1994 óta sorozatvállalkozóként építettem vagy segítettem építeni/eladni és bezárni számos céget-vállalkozást, főleg online és digitális marketing oldalon.

Az egyik alapítója vagyok a Women Startup Competition európai versenysorozatnak, amely már 5. szezonját kezdte. Szintén a nevemhez fűződik a WSC inkubátor, ami női (legalább 50%-ban hölgyekből álló) startupokat támogató, európai léptékű kezdeményezés. Alapvetően a helyi női vállalkozóknak szerettünk volna segíteni a rendezvényeinkkel, de hamar túlnőttük kereteinket, így idén már az Európa 7 nagyvárosában rendezett elődöntők után a legutóbbi döntő felkészítő- és versenyeseményeit a Tower Bridge mellett Londonban tartottuk.

A magyar startup közösségben segítettem, mentorkodtam és rendezvényeket (Startup Underground, Életpálya Alapítvány, Kairos Student Venture Competition, stb). Több mint 30 eseményt szerveztünk a Hackathon-in-a-Box keretén belül, ezek közül több speciális nagyvállalati fókuszút: a Novathon Fintech-et az Intesa San Paolo, a Hack Your Company versenyt a Nestlé megbízásából.

Alapító tag voltam a BudapestBoost startup közösségben és a Budapest Launchpad Egyesületben, ahol számos workshop és rapid mentoring esemény mellett már 3. alkalommal tartottuk meg a Sziget Fesztiválon az EU Startup Rendez-vous eseményt.

Dolgoztam a piacvezető digitális ügynökségeknél és kiadók online divizióiban (Kirowski Isobar, Carnation, Ringier Kiadó). Volt sikeres startup-exitem (ingyenfotozas.hu), bebukott vállalkozásom, szerelemből épített amatőr fociközösségem (grundfoci.hu) és segítettem eladni több 100 fős magyar céget az egyik legnagyobb amerikai reklámügynökségi hálózatba. Vásároltam és eladtam külföldi startupokat és cégeket, segítettem újraéleszteni és megmenteni több másikat.

Minden apró újdonság érdekel, ami segíthet megváltoztatni,  jobbá és egyszerűbbé tenni a világot (ezért van elektromos kerékpárom, HoneyFlow méhkaptáram, Everlast mosható jegyzetfüzetem és ZEI oktaéderes időmenedzsment eszközöm 🙂 )

Master of Accountancy, University of Nevada

Back To Top