skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
Start It @K&H Különdíjasok Az ELTE Innovációs Napon

Start it @K&H különdíjasok az ELTE Innovációs Napon

Start it @K&H különdíjasok az ELTE Innovációs Napon

Mi is részt vettünk az ELTE Innovációs Napon, ahol a Start it @K&H két hallgatói csapatot is különdíjjal jutalmazott.

Seregély Máté és Garát Péter ZsomborGoing To Be” munkája a diákok továbbtanulási és karrierdöntéseit kívánja támogatni. A jelenlegi trend szerint ugyanis a diákok közel 80 százaléka a szülei és barátai véleménye alapján, és nem a saját tapasztalataira alapozva választja meg útját. Az internetes platform lehetőséget biztosít a tanulóknak, hogy minden információt és ismeretanyagok egy helyen, központosítva érhessenek el, és ezzel támpontként járul hozzá a fiatalok jövőjéhez.

A másik díjazott Tóth István András és kutatótársainak Internity nevű munkája, ami egy komplett inkubátor és tudásközpont alapú szoftver megalkotása az egyetemisták karrierjének beindítására.  A projekt az olyan, pályakezdéssel kapcsolatos nehézségeket szeretné megoldani, mint a hiányos karrier tervezés, az interjúra és állásjelentkezésre való felkészítés és a személyiséghez legjobban illő vállalat megtalálása.

A nyertesek ezzel lehetőséget kaptak arra, hogy egyből az inkubátorunk őszi kiválasztási folyamatának legutolsó körébe kerüljenek, ahol bemutathatják innovatív elképzelésüket a K&H szakembereinek.

Back To Top