skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu

A Start it @K&H inkubátorprogramot a K&H Bank Zrt., a K&H Csoport tagja, Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója alkotta meg anyavállalata, a KBC Bank NV ’Start it @KBC’ elnevezésű programjának mintájára CSR-stratégiájának keretein belül gazdaságélénkítő céllal.

A K&H Csoport általános célja, hogy dinamikus működése során úgy hozzon okos döntéseket, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára felelősségteljesen biztosítsa a teljes élet megvalósítását. Erre törekszik a Csoport minden kezdeményezésével kapcsolatban, minden üzleti és társadalmi döntésének meghozatalakor ezt veszi figyelembe. A K&H tudja (és eszerint cselekszik), hogy a társadalmi felelősségvállalás nem merül ki a jó ügyek támogatásában, annál sokkal több. A felelős intézmény tevékenységének minden részletét áthatja ez a szemlélet, az ügyfélkiszolgálástól a termékfejlesztésen át épületeinek működtetéséig. A K&H négy területre fordít kiemelt figyelmet, melyek a következők: pénzügyi tudatosság, környezetvédelem, vállalkozásfejlesztés, egészség.

A K&H Bank Zrt. vállalkozásfejlesztési céljának egyik új megjelenési formája a Start it @K&H inkubátorprogramja. Non-profit jellegű tevékenységének célja a vállalkozói kedv növelésének elősegítése, a nagy fejlődési potenciállal rendelkező startupok számára networking lehetőségek biztosítása, illetve az ’Add tovább a tudásod’ gondolkodásmód és kultúra erősítése a helyi piacon és a startupok körében. A program elsődleges címzetti köre a kezdő startup vállalkozások a gazdaság valamennyi területéről.

Bővebben a K&H Bank Zrt.-ről, tevékenységéről, szolgáltatásairól és céljairól a https://www.kh.hu/csoport internetes oldalon olvashat.

Back To Top