skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
Welcome TELENOR!              Új Nagyvállalati Támogató Partner A Start It @K&H-nál

Welcome TELENOR! Új nagyvállalati támogató partner a Start it @K&H-nál

Újabb nagyvállalati partnerrel, és a legújabb mobiltechnológiával folytatja tovább működését a Start it @K&H inkubátorprogram. Magyarország legnagyobb, iparágfüggetlen nagyvállalati inkubátorát mostantól a Telenorral kötött megállapodás is erősíti, mindez pedig új lendületet adhat a startupok digitális fejlődésének az 5G technológiában rejlő lehetőségek kiaknázásához.

Telenor: a startupok technológiai partnere

Eddig több mint 45 iparági mentor és szakértő, valamint 15 vállalati és egyetemi partner támogatta a startupokat, mely most kiegészül a telekommunikációs szektorból ismert Telenorral is. „Már a járványt megelőzően is nagy hangsúly fektettünk startupjaink digitális támogatására, ami a fejlődésük mellett nagyban segítette az elmúlt hetekben az online üzemmódra átállást és az ebben a helyzetben még fontosabbá vált közösségi élet fenntartását. Így például a Global Accelerator Network (GAN) 1 millió dollár értékű digitális szolgáltatáscsomagja, mely például 120 ezer dollár értékű IBM felhőszolgáltatást tesz elérhetővé a startupok számára. A lehetőségek tára pedig most tovább bővül, hiszen a Telenorral kötött megállapodás keretében korlátlan mobilnet hozzáférést és kedvezményes céges szolgáltatáscsomagot kaphatnak a csapatok. Mindezeken felül elsőként válik elérhetővé a hazai startupok számára az 5G hálózathoz való hozzáférés lehetősége, ami nagyban támogathatja termékeik, ötleteik megvalósítását” – hangsúlyozta ki Németh Balázs, a K&H csoport Változáskezelés divízió vezetője.

5G tesztkörnyezet a startupoknak

„A Start it @K&H inkubátorban működő startupok napi működését szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy a számukra biztosított korlátlan mobilnettel gyakorlatilag bárhol online lehetnek és fejleszthetik projektjeiket. Az 5G technológiához való hozzáférés keretében pedig szakembereink és a biztosított 5G-s eszközök segítségével valós műszaki háttérre és gyakorlati tapasztalatokra építve emelhetik be üzleti megoldásiakba az 5G előnyeit. Ezt most kell elkezdeni, hogy mire az 5G minden előnye a gyakorlatban is elérhetővé válik, addigra kész, megalapozott és versenyképes modellek legyenek elérhetőek. Ebben játszhatnak komoly szerepet az új technológiákra nyitott startupok.” – mondta el Mészáros Attila, a Telenor Magyarország vállalati kommunikációs igazgatója az együttműködés kapcsán.

Back To Top