skip to Main Content
+36-30-258-1065 | +36-20-244-7926 hello@startitkh.hu
i2b1
Idea to Business

Menő ötleted van, vagy még csak most gondolkozol a vállalkozói karrieren? Szakemberekkel vizsgáltatnád meg az elképzelésed, vagy az üzletmodelled simítanád?

Amennyiben a fentiekre igen a válaszod, jelentkezz a két diákszervezet, az AIESEC és az InCube, valamint a Start it @K&H startup inkubátor által meghirdetett Idea to Businessre (I2B), amely egy egynapos workshop keretében segít neked abban, hogy ötletedből mihamarabb vállalkozás lehessen.

A rendezvényen előadásokat hallgathatsz, workshopokon tesztelheted kreativitásod, mentorok segítségével részletesen kidolgozhatsz csapatban egy ötletet, majd a nap végén be is mutathatod azt egy szakmai zsűri előtt.

Az ötlet kidolgozásán keresztül megtanulhatod, hogy mit kezdj egy vállalkozási tervvel. A jelentkezők 4 fős csapatokban dolgoznak majd és egyikük közösen kiválasztott ötletén fognak dolgozni az egész nap során.

Mindezeken túl pedig megtanulhatsz egy startup ötleten csapatban dolgozni.

Amit elvárunk:

  • kreatív és proaktív részvétel
  • nyitottság arra, hogy csapatban dolgozz
  • időben leadott és teljesen kitöltött jelentkezés

 

Amit kínálunk:

  • az egész napos workshop 24 résztvevőjének egyikeként értékes szakmai ismereteket sajátíthatsz el
  • 4 fős csapatban dolgozva egy innovatív, vállalkozásra érdemes ötletet dolgozhatsz ki
  • az ötlet kidolgozását szakértők és mentorok támogatják-segítik egész nap
  • ebéd, kávé, üdítő és a nap végén nyeremények

Ahhoz, hogy részt vehess eseményünkön, töltsd ki a regisztrációs űrlapot, majd írd le vállalkozási ötletedet! Két kérdésre kell válaszolnod: Milyen problémára válaszol a megoldásod és mi a megoldás maga? A 24 legígéretesebb jelentkezőt hívjuk el a Start it @K&H irodájában megrendezésre kerülő izgalmas egész napos rendezvényre.

Jelentkezési időszak: 2018. március 23. – 2018. április 22. éjfélig.

Jelentkezés: a https://startitkh.hu/idea-to-business oldalon keresztül, a kitöltött regisztrációs kérdőív segítségével.

Az Idea to Business rendezvény időpontja: 2018. április 27.

Lebonyolítás menete: a 4 fős csapatok – miután kiválasztották a csapaton belül egyikük ötletét – az egész nap során működő üzleti modellt építenek mögé, amit szakmai zsűri előtt prezentálnak a nap végén, 3 perces pitch keretében. Minden prezentációt 5 perces kérdés-válasz szekció követ.

Helyszín: Start it @K&H inkubátor és közösségi tér, H-1051 Budapest, Arany János u. 20.

Fontos tudnod, hogy:

  • a rendezvény szervezői fenntartják a jogot a jelentkezések szabad elbírálására és elfogadására
  • a Start it @K&H program kezdeményezője, a K&H Bank Zrt. elképzelései között nem szerepel üzleti célkitűzés, nem kér vagy vár el a programban résztvevő startupoktól anyagi vagy más jellegű ellenszolgáltatást, nem kíván bennük üzleti részesedést szerezni, és nem teszi a részvétel feltételéül az általa nyújtott pénzügyi és befektetési szolgáltatások igénybevételét

A Start it @K&H a K&H Csoport által – a belga Start it @KBC mintájára – létrehozott és társadalmi felelősségvállalás keretében működtetett startup vállalkozásokat támogató – „no equity, no share” – inkubátor és közösségi tér, amely a befogadott vállalkozások számára szakmai cégfejlesztési, üzletfejlesztési és kapcsolatépítési lehetőségeket kínál térítésmentesen. Programunkról bővebben információt lejjebb, valamint https://startitkh.hu oldalunkon találsz.

Az InCube elsődleges célja egy olyan közösségi és szakmai platform megteremtése, amely összefogja a hazai vállalkozni kívánó, vagy a téma iránt érdeklődő tehetséges és kreatív fiatalokat.

Az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete, mely világszerte 126 országban/tartományban van jelen. A szervezet célja: felelős mindennapi vezetők képzésén keresztül pozitív hatást gyakorolni környezetére. Célját elsősorban nemzetközi programjain keresztül ér el, melyek során összeköti a fiatalokat a non pofit, a vállalati és az oktatási szférával külföldön és Magyarországon.

Back To Top