skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
1102_I2B
Idea to Business

Menő ötleted van, vagy még csak most gondolkozol a vállalkozói karrieren? Kíváncsi vagy, hogy életképes-e az ötleted? Szakemberekkel vizsgáltatnád meg az elképzelésed, vagy az üzletmodelled simítanád?

Amennyiben a fentiekre igen a válaszod, jelentkezz az AIESEC és a Start it @K&H startup inkubátor által meghirdetett Idea to Business (I2B) eseményre, ahol egy egynapos workshop keretében megtudhatod, hogyan lehet egy ötletből mihamarabb vállalkozás.

A rendezvényen érdekes előadásokat hallgathatsz, workshopokon tesztelheted kreativitásod, mentorok segítségével részletesen kidolgozhatsz csapatban egy ötletet, majd a nap végén be is mutathatod azt egy szakmai zsűri előtt.

Az ötlet kidolgozásán keresztül megtanulhatod, hogy mit kezdj egy vállalkozási tervvel. A jelentkezők 5 fős csapatokban dolgoznak majd és egyikük közösen kiválasztott ötletén fognak dolgozni az egész nap során.

Mindezeken túl pedig megtanulhatsz egy startup ötleten csapatban dolgozni.

Várjuk a jelentkezésed, ha egyetemista vagy és:

 • ha van egy jó ötleted és kíváncsi vagy hogyan válhat belőle valódi vállalkozás
 • ha nincs még konkrét ötleted, de szívesen segítenél tudásoddal egy szuper csapatnak egy ötlet kidolgozásában

Amit elvárunk:

 • kreatív és proaktív részvétel
 • nyitottság arra, hogy csapatban dolgozz
 • időben leadott és teljesen kitöltött jelentkezés

Amit kínálunk:

 • az egész napos workshop 30 résztvevőjének egyikeként értékes szakmai ismereteket sajátíthatsz el
 • 5 fős csapatban dolgozva egy innovatív, vállalkozásra érdemes ötletet dolgozhatsz ki
 • az ötlet kidolgozását szakértők és mentorok támogatják, segítik egész nap
 • ebéd, kávé, üdítő
 • a nap végén nyeremények

Ahhoz, hogy részt vehess eseményünkön, töltsd ki a regisztrációs űrlapot!

A 30 legígéretesebb jelentkezőt hívjuk el a Start it @K&H irodájában megrendezésre kerülő izgalmas egész napos rendezvényre.

Jelentkezési időszak: 2018. október 31. – 2018. november 18.

Jelentkezés: a regisztrációs űrlap kitöltésével

A rendezvény időpontja: 2018. november 22. csütörtök

A rendezvény helyszíne: Start it @K&H inkubátor és közösségi tér, H-1051 Budapest, Arany János u. 20.

Lebonyolítás menete: az 5 fős csapatok – miután kiválasztották a csapaton belül egyikük ötletét – az egész nap során működő üzleti modellt építenek mögé, amit szakmai zsűri előtt prezentálnak a nap végén, 3 perces pitch keretében. Minden prezentációt 5 perces kérdés-válasz szekció követ.

Fontos tudnod, hogy:

 • A rendezvény szervezői fenntartják a jogot a jelentkezések szabad elbírálására és elfogadására
 • A Start it @K&H program kezdeményezője, a K&H Bank Zrt. elképzelései között nem szerepel üzleti célkitűzés, nem kér vagy vár el a programban résztvevő startupoktól anyagi vagy más jellegű ellenszolgáltatást, nem kíván bennük üzleti részesedést szerezni, és nem teszi a részvétel feltételéül az általa nyújtott pénzügyi és befektetési szolgáltatások igénybevételét
 • A Start it @K&H a K&H Csoport által – a belga Start it @KBC mintájára – létrehozott és társadalmi felelősségvállalás keretében működtetett startup vállalkozásokat támogató – „no equity, no share” – inkubátor és közösségi tér, amely a befogadott vállalkozások számára szakmai cégfejlesztési, üzletfejlesztési és kapcsolatépítési lehetőségeket kínál térítésmentesen. Programunkról bővebben információt lejjebb, valamint https://startitkh.hu oldalunkon találsz.
 • Az AIESEC a világ legnagyobb fiatalok által vezetett szervezete, mely világszerte 126 országban/tartományban van jelen. A szervezet célja: felelős mindennapi vezetők képzésén keresztül pozitív hatást gyakorolni környezetére. Célját elsősorban nemzetközi programjain keresztül ér el, melyek során összeköti a fiatalokat a non profit, a vállalati és az oktatási szférával külföldön és Magyarországon.
Back To Top