skip to Main Content
+36-30-258-1065 hello@startitkh.hu
freeda_logo_basic_jpeg_rebarbara_bg

startup leírás

A FREEDA Projekt célja egy mentes* vendéglátóhely-hálózat kialakítása. A szaktanácsadói program az éttermek, kávéházak és cukrászdák munkáját támogatja, az ehhez kapcsolódó tanúsító rendszer pedig a vendégek és vendéglátóik közötti bizalmat erősíti. A program az alapanyagtól a tányérig követi a mentes étel útját, kiiktatja a lehetséges szennyeződési pontokat és segíti az egyszerű és biztonságos konyhai folyamatok kialakítását. A FREEDA tanúsító védjeggyel rendelkező vendéglátóhelyek listájából az ételérzékeny vendégek félelmek és fenntartások nélkül választhatják ki azt a helyszínt, ahol újra átélhetik a nyugodt étkezés örömét.

*glutén, laktóz, tejfehérje, tojás

Weboldal

csapat

Kállai Cecília, Szepessi Zoltán, Molnár László József

szektor: élelmiszerbiztonság, HORECA solution

Back To Top