startup leírás
A FREEDA Projekt célja egy mentes* vendéglátóhely-hálózat kialakítása. A szaktanácsadói program az éttermek, kávéházak és cukrászdák munkáját támogatja, az ehhez kapcsolódó tanúsító rendszer pedig a vendégek és vendéglátóik közötti bizalmat erősíti. A program az alapanyagtól a tányérig követi a mentes étel útját, kiiktatja a lehetséges szennyeződési pontokat és segíti az egyszerű és biztonságos konyhai folyamatok kialakítását. A FREEDA tanúsító védjeggyel rendelkező vendéglátóhelyek listájából az ételérzékeny vendégek félelmek és fenntartások nélkül választhatják ki azt a helyszínt, ahol újra átélhetik a nyugodt étkezés örömét.
*glutén, laktóz, tejfehérje, tojás
The aim of the FREEDA Project is to establish a free-from* restaurant network. The consultancy program supports the work of restaurants, cafes and confectioneries, and the related certification system will strengthen trust between guests and their hosts. The program follows the path of the free-from food from the ingredients to the plate, eliminates possible contamination points and facilitates simple and safe kitchen processes. From the list of restaurants with the FREEDA certification mark, guests with food allergy can choose, without fear or reservation, and they can experience the joy of a relaxed meal again.
*gluten, lactose, milk protein, egg
Weboldal
csapat
Kállai Cecília, Szepessi Zoltán, Molnár László József
szektor: élelmiszerbiztonság, HORECA solution