skip to Main Content
+36-30-997-9857 hello@startitkh.hu
Kétszer Ad, Ki Gyorsan Ad – A Koronavírus Elleni Harcban újabb Startupok Segítenek!

kétszer ad, ki gyorsan ad – a koronavírus elleni harcban újabb startupok segítenek!

A címben említett latin mondás hangsúlyozottan igaz nehéz gazdasági helyzetekben is. A témához kapcsolódó korábbi cikkünkben összegeztük, hogy a járványhelyzet okozta gazdasági sokkot enyhítendő, számos, a Start it @K&H-ban fejlődő startup ajánlotta fel szolgáltatásait, vagy tette ingyenessé megoldásait a felhasználók számára. Azóta további 4 startup csatlakozott a hozzájárulók táborához, óriási segítséget nyújtva a koronavírus és a hatásai elleni hősies küzdelemhez. Köszönjük!

A Centipede Labs csapata a meglévő CT- és röntgenes eszközparkhoz fejleszt olyan (eredetileg műtéti tervezésekhez szánt) szoftvert, ami jelentős mértékben automatizálhatja a diagnosztikai protokollt a már tüdőgyulladásban szenvedő betegeknél. A tesztelési fázisban lévő algoritmus hatékonyan és többszörös gyorsasággal végezheti el a képalkotó eljárásokkal készült felvételek elemzését.

A szabadúszókat és leendő munkaadóikat összekötő Briefly platform alapítói a körülményekre reagálva e-book formájában állítottak össze egy ingyenes, Túlélőcsomag című szakmai kiadványt kisvállalkozások számára, hiszen őket sújtja leggyorsabban a vásárlási szokások hirtelen megváltozása. A Túlélőcsomagban az érdeklődők hatékony sales stratégiákat találnak a nehéz időkre, valamint konkrét, könnyen alkalmazható ötleteket a gyors digitalizáció érdekében.

A cyex IT-biztonsági startup ingyenesen elérhetővé tette mindenki számára a biztonságos távoli munkavégzést segítő szimulációs tréningsorozatuk első részét, melyet nemsokára további részek követnek. Emellett extraként egy kb. 10 perces virtuális valóságos szimulációt is rendelkezésre bocsátottak angol nyelven, mely rövid regisztráció után érhető el ezen a linken.

Alumni startupunk, az online élelmiszeráruházak vásárlói kosarainak összehasonlításában segítő ROKSH alapítói sem tétlenkedtek: elemzői központjuk, az FMCGlab ingyenessé tette alapriportjait partnereinek, hogy a kihívásokkal teli időszakban minél informáltabban és hatékonyabban tudják kiszolgálni vásárlóikat.

Back To Top